Interim management, Motivatie, Coaching & Support

Dromen, durven, doen en doorzetten. In een aantal gevallen kan het Waarmaken ingevuld worden door tijdelijk de organisatie intensief te begeleiden. Dit kan middels interim management op het gebied van party- en eventmanagement, van gastheerschap tot culinaire invulling. Alles wat nodig is om het succes te halen in het naar de zin maken van uw gasten van Welkom tot Ziens.

Durf te veranderen om te verbeteren! Als u meer wilt bereiken dan u tot op heden bereikt heeft zal er iets moeten veranderen. Dat begint bij uzelf en uw medewerkers. Wanneer u en uw medewerkers zich bewust zijn van de rol in het gastvrijheidsproces, eventueel door een workshop, wordt het tijd om het dromen om te zetten in het doen. Gastvrijheid in de praktijk houdt in dat u mensen verwelkomt, ze het naar hun zin maakt en begeleid door uw eigen processen op een zo aangenaam mogelijke wijze. Vanuit de wetenschap dat 85% van ons succes onlosmakelijk verbonden is aan onze houding en ons gedarg is motivatie een speerpunt. Wat is uw passie? Wanneer u doet wat van u verwacht wordt zal u niet schitteren, het gaat om het onverwachte, net iets meer doen dan uw gasten van u verwachten. Dan pas onderscheid u zich. Gastvrij zijn is een natuurlijke eigenschap welke door het begeleiden en motiveren van uw medewerkers verder ontwikkelt kan worden. Voorzieningen treffen, afspraken maken en de intrinsieke motivatie van uw medewerkers prikkelen door aandacht, vertrouwen en wederzijds respect te tonen zal de gastvrijheid in de praktijk ten goede komen.

Bmarc_glaser_als_spreker_400ewust maken, motiveren, begeleiden en ondersteunen zijn opeenvolgende onderwerpen waar we u graag bij helpen. Samen met u, van Welkom tot Ziens.