Het is zover!

foto

Vandaag! arriveren tegen het einde van de middag 30 fietsers bij het Glazenhuis vanuit Groningen. Ruim 260 km in winterse omstandigheden op de fiets voor het Goede Doel.

Eindhoven - 13 december 2010 - 30 wielrenners gaan op 20 december in 1 dag van Groningen naar Eindhoven fietsen. Doel is het Glazen Huis van 3FM dat dan op de Markt in Eindhoven staat. Vorig jaar stond het Glazen Huis nog in Groningen. Het Glazen Huis zamelt dit jaar geld in voor kinderen die het slachtoffer zijn van HIV. Met deze fietstocht van ruim 250 km willen de sportieve Noordelingen hun steentje bijdragen. De wielrenners zullen op maandag 20 december om 5.00 uur vetrekken vanaf de Grote Markt in Groningen. Afhankelijk van de weersomstandigheden, verwachten we ze aan het einde van de middag in Eindhoven bij het Glazenhuis. De wielrenners worden in de Eindhovense binnenstad opgevangen door het Brabantse bedrijfsleven.

MG Gastvrijheid is gastheer van dit evenement en heeft er samen met evenementenorganisator 25tien voor gezorgd dat de wielrenners een Brabants ontvangst krijgen. Na het bezoek aan het Glazenhuis op de Markt in Eindhoven en het aanbieden van de cheque van ten minste € 14.000 (huidige stand) worden de fietsers gastvrij ontvangen in Herberg Oud Eindhoven op het Stratumseind waar ze na het douchen een vers bereid soep- en pastabuffet aangeboden krijgen van restaurant de Oude Toren uit Waalre.  Wanneer de fietsers weer op krachten gekomen zijn zullen ze met de bus van Paulusma Reizen huiswaarts vertrekken. Dynamo in Eindhoven heeft hun parkeerfaciliteiten ter beschikking gesteld voor deze actie. De fietstocht wordt tevens gesponsord door diverse Groningse en Brabantse bedrijven en particulieren. Inmiddels is al bijna € 14.000 ingezameld, maar de organisatie verwacht dat dit bedrag de komende dagen nog verder zal groeien. Bedrijven of particulieren die de tocht willen ondersteunen, vinden meer informatie op www.fietsstadgroningen.nl of www.fietsstadgroningen.nl/glazenhuis.


De verwachting is dat de wielrenners maandag 20 december tussen 17:00 uur en 19:00 op de Markt in Eindhoven zullen arriveren. We geven ze natuurlijk een Groots ontvangst, met een zachte G.

 nieuwe_afbeelding_400      logo_group   logowit    logo_op_wit_of_gekleurd_geen_zwart_small 

   

Laat je reactie hier achter..