Welkom

Hartelijk welkom. Leuk dat u MG.nl bezoekt.


MG BV | Raadgevers & Waarmaker staat voor ‘Belevingsgericht werken’ en helpt graag iedere organisatie een optimale beleving te creëren: 'van Welkom tot Ziens'. Ongeacht het doel van de onderneming. Belevingsgericht werken als de sleutel tot succes! Wanneer uw klanten, gasten, cliënten, leden, patiënten,  bewoners, [..] bij u een prettige beleving ervaren zullen zij dit graag nog eens mee willen maken en het andere ook aanbevelen. Uw gast als ambassadeur, een fan. Het kan.

Als we willen kan het! MG onderzoekt en analyseert de huidige situatie, bespreekt en ontwikkelt met u een doel, geeft advies en richt samen met u op een enthousiasmerende wijze uw organisatie in om het uw gasten nog beter naar hun zin te maken, ‘van Welkom tot Ziens’. Professioneel, Persoonlijk en met Passie. Het resultaat is een gemotiveerd team, een ‘taylor-made’ belevingsproces, een tevreden gast en niet op de laatste plaats een beter resultaat.

Wij willen u dolgraag deelgenoot maken de wijze waarop Lebbis spreekt over ‘gastvrijheid’. Let op, wanneer u dagelijks met passie uw gasten ontvangt loopt u het risico hier emotioneel van te worden. U bent gewaarschuwd. Klik hier voor de link naar Lebbis. Haal hier de elementen van eten en drinken uit en je krijgt beleving. Prachtig.

MG is ontstaan uit een visie op gastvrijheid, belevingsgericht werken en jarenlang ervaring in horeca en zorg. Gastvrijheid is een veelbesproken begrip, iedereen heeft er wel een mening over. Gastvrijheid is in onze gedachte een verzameling van elementen die leiden tot een emotionele beleving, een reis. Het gaat er uiteindelijk om dat uw medewerkers het naar hun zin hebben, uw gasten het naar hun zin hebben en dat dit alles u het naar de zin maakt!

Wij wensen u veel plezier op uw reis door de website van MG en graag tot ziens. Belevingsgerichte gastvrijheid is de sleutel tot succes.